GLASSPOINT -Autolasin ammattilainen palveluksessasi.

Olemme vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja kuulumme Pilkington AutoGlass Service lasinvaihto-ketjuun.

GlassPoint on kasvava autolasien korjauksiin ja vaihtoihin erikoistunut yritys Tuusula / Vantaalla. 
Toimialaamme kuuluu henkilö-, paketti ja kuorma-autojen lasien vaihdot ja tuulilasin elektroniikan kalibrointi, meiltä onnistuu myös henkilö- ja pakettiautojen vikadiagnostiikka, käytämme Hella Gutmannin diagnostiikkalaitteita.

GlassPointilta lasit kaikkiin automerkkeihin ja vuosimalleihin ammattitaidolla ja vuosien kokemuksella, teemme läheista yhteistyötä Pilkingtonin kanssa joka on maailman johtava autolasien valmistaja.
Meiltä tuulilasin kameran kalibrointi lasin vaihdon yhteydessä- Tuulilasin vaihdon yhteydessä tuulilasin takana olevat kamerat ja tunnistimet on kalibroitava. Työt tulee aina tehdä valmistajan ohjeiden mukaan käyttämällä valmistajan hyväksymiä varaosia ja korjaamolaitteita. Vain tällä voidaan varmistua, että auto toimii kaikissa tilanteissa niin kuin se on suunniteltu. 
Kiveniskemän ja Tuulilasin halkeaman korjaus odottaessa Drive-In periaatteella. 

Tuulilasin vaihtotutkimus

Auton tuulilasien vaihtotutkimukset on paljastanut puutteita tuulilaseissa ja niiden kiinnityksissä. Esimerkkitutkimus tehtiin noin 50 yrityksessä Helsinkissa, Vantaalla, Espoossa, Tuusulassa, Tampereella, Turussa ja Oulussa. Kaksi kolmasosaa tutkimuksesta tehtiin merkkiliikkeissä, yksi kolmasosa yleiskorjaamoissa ja tuulilasinvaihtoliikkeissä.
Yleiskorjaamoissa vaihdetuista laseista melkein puolet hylättiin. Jotkut korjaamoista käyttivät tuntemattoman valmistajan tuulilasia
Merkkiliikkeissä käytettiin alkuperäisiä varaosia, yleiskorjaamoissa puolestaan tarvikeosia. Näiden osien ja erityisesti lasien kiinnityksessä käytettyjen liimojen laadusta löytyi puutteita.
Tuulilasi on auton korin kantava osa ja se vaikuttaa suoraan turvallisuudeen. Siksi korjauksissa on käytettävä OEM laatua vastaavaa tuulilasia ja noudatettava valmistajan korjausohjeita -esimerkiksi kalibrointia.

Älä aja rikkinäisellä tuulilasilla. 

GlassPoint pyrkii ensisijaisesti aina korjaamaan tuulilasin vaihdon sijasta.
GlassPoint korjaa lasit 1998 vuoden BSAU242a standardin mukaan.
GlassPoint käyttää vain laadukkaita laseja ja tarvikkeita.
GlassPoint käyttää ainoastaan alkuperäisvalmistajan valmistamia (OEM) laseja.
GlassPoint käyttää tuulilasin vaihdossa laadukkaita Sika -polyuretaaniliimoja.
GlassPoint antaa työllemme 5 vuoden ja laseille 2 vuoden takuun.