Kiven­iskemän korjaus

Pieni vaurio voi laajeta yllättävän nopeasti.

Kiveniskemien suojaaminen onnistuu parhaiten teipillä
Teipin tarkoitus on suojella vauriokohtaa lialta ja kosteudelta, ja näin helpottaa sen korjaamista ja ehkäistä sen leviämistä.

Teippi ei kuitenkaan suojele kiveniskemää tai halkeamaa kosteudelta pitkään. Vaurio voi laajeta nopeasti lämpötilavaihtelujen vuoksi.

Pienen kiveniskemän täyttäminen hartsilla kustantaa #glasspointilla 39€, mutta tuulilasin vaihdolle voi tulla hintaa ilman lasivakuutusta sadoista euroista jopa yli tuhanteen euroon.

Jos autollasi on lasivakuutus laskutamme suoraan vakuutusyhtiötä.

GlassPoint pyrkii aina korjaamaan lasin, jos se on mahdollista. 

Tuulilasin korjaaminen säästää sekä aikaa että rahaa, lisäksi se on ympäristöystävällisempi kun lasin vaihtaminen, kiveniskemän korjaus ei vaikuta tuulilasin kestävyyteen, vaan siitä tulee aivan yhtä luja kuin ennen vauriota. 

Jos vaurio on pienempi kuin 2€:n kolikko, voimme korjata lasin -vaurion ollessa isompi kuin 2€:n kolikko, tuulilasi täytyy kokonaan vaihtaa. 

Kiveniskemän ja Tuulilasin halkeaman korjaus odottaessa Drive-In periaatteella. Kysy Tuulilasin vaihto tai Tuulilasin korjaus hinta. 

Glasspoint käyttää Espritin valmistamia tuulilasin korjauksiin valmistettuja laitteita jotka antaa parhaan mahdollisen lopputulokseen.