Sivulasin vaihto

Auton sivulasin vaihto nopeasti ja laadukkaasti – myös sähköautoihin

Onko autosi sivulasi rikki? Teemme sivulasin vaihtoja kaikkiin autoihin merkistä riippumatta. Auton sivulasin rikkoutuminen on usein seurausta joko rikoksesta tai onnettomuudesta. Näissä tilanteissa vakuutussopimus kattaa yleensä sivuikkunan vaihdon, mutta omavastuuosuus on tavallisesti maksettava. 

Meiltä saat sivulasin vaihdon ajaksi myös sijaisauton veloituksetta.

Omavastuun voit maksaa sinulle sopivissa erissä

Sivulasin rikkoutuminen johtuu useimmiten rikoksesta tai onnettomuudesta. Yleensä auton vakuutussopimus kattaa auton sivulasin vaihdon. Glasspointilla sivulasin vaihto on helppoa ja vaivatonta. Hoidamme vahinkoilmoituksen puolestasi, ja sinulle jää maksettavaksi vain omavastuuosuus. Lasivakuutuksen käyttö ei vaikuta vakuutuksen bonuksiin.

Ammattitaitoiset asentajat – työlle 5 vuoden takuu

Yrityksellämme on yli 20 vuoden kokemus auton sivuikkunan ja muiden autolasien vaihdosta, ja myönnämme työllemme pidennetyn takuun. Takuu kattaa esimerkiksi tilanteet, joissa lasi irtoaa tai menee itsestään rikki. 

Laadukkaat lasit ja tarvikkeet – laseille 2 vuoden takuu

Sivuikkunan vaihdossa käytämme ainoastaan alkuperäisvalmistajan valmistamia eli OEM-tasoisia laseja.

Tilaa auton sivuikkunan vaihto Glasspointilta

Auton sivulasi on rikki: miksi sivuikkunan vaihto kannattaa tehdä heti?

Sivulasin vaihto kannattaa tehdä heti vahingon tapahduttua, sillä rikkinäinen sivulasi paitsi heikentää ajoturvallisuutta myös altistaa autosi varkauksille, kun auton sisätiloihin pääsee helposti käsiksi. Lisäksi rikkinäinen sivulasi voi aiheuttaa vesivahinkoja. 

Jos auton sivulasi on rikki, sivulasin vaihto on usein välttämätöntä eikä lasin korjaus yleensä ole mahdollista. Tämä johtuu siitä, auton sivulasit ovat karkaistuja, mikä tekee ikkunoista kestäviä. Jos sivulasi kuitenkin vaurioituu, se hajoaa yleensä väistämättä pieniksi siruiksi. 

Varmista turvallisuus ja varaa aika sivulasin vaihtoon heti!

Moderneissa autoissa sivulasit ovat osa auton turvajärjestelmää, ja niiden rikkoutuminen voi vaikuttaa esimerkiksi sivuturvatyynyjen toimintaan. Tilaamalla sivulasin vaihdon ammattilaiselta varmistat, että autosi huolletaan asianmukaisesti.

Asiakasarviot

Kokemuksia lasien vaihdosta Glasspointilla

  • Kaikki meni niinkuin sovittu! Suosittelen!

    Antti

  • Palvelu meni juuri niinkuin sovittiin

    Leif Schwartz

  • Miellyttävä palvelu ja avulias henkilökunta.

    Christel V

  • Nopea palvelu. Luvattiin 3h kesto työlle mutta valmistui nopeammin.

    Erika Ojala

  • Kaikki toimi OK

    Marko L

  • Paikan piha oli hiukan sekava ja ahdas, mutta palvelu toimi moitteetta eikä hinnasta ollut epäselvyyttä.

    Kati L

  • Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja hinta-arvio piti.

    Hannu Hämäläinen

  • Asiallinen ja hyvä palvelu

    A.L

  • kiitos nopeasta korjauksesta

    Jan Y

  • toimikuin junan vessa. lasinvaihto kesti 2 h ja sijaisauto veloituksetta. suosittelen!

    Leo K

Lue lisää asiakaskokemuksia

Mikä auton sivuikkunan vaihdon hinta tyypillisesti on? Eri vakuutusyhtiöiden omavastuusummat

Glasspoint on vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani, ja teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Sivulasin rikkoutuminen on usein seurausta joko rikoksesta tai onnettomuudesta. Tällaisissa tapauksissa vakuutussopimus kattaa yleensä korjaukset, mutta omavastuuosuus on tavallisesti maksettava. Lasivakuutuksen käyttö ei vaikuta vakuutusbonuksiin.

 

Sivulasin vaihdon omavastuun summa eri vakuutusyhtiöissä

Fennia 200 €

LähiTapiola 200 €

If 200 €

Turva 200 €

Pop 150 €

Pohjantähti 200 €

OP Pohjola 200 €

Auton sivulasin vaihto Glasspointilta – miksi valita meidät?

  • Glasspoint on vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani, ja teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos autovakuutuksesi sisältää lasivakuutuksen, riittää että varaat ajan sivulasin vaihtoon ja ilmoitat meille lisätietona vahinkopäivän. Hoidamme puolestasi kaikki vahinkoilmoituksen täyttämiseen liittyvät seikat. Ilkivaltatapauksissa asiakkaan tulee lisäksi itse tehdä rikosilmoitus. 

  • Glasspoint on sertifioitu Pilkington Autoglass Service -asennusliike. Pilkington-autolasit ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, OEM-tasoisia laseja eli ne tarjoavat täysin samat ominaisuudet kuin autosi valmistajan käyttämät alkuperäiset lasit. Tarvittaessa käytämme myös muiden valmistajien laadukkaita laseja sivuikkunan vaihdossa. 

  • Kun auton sivuikkunan vaihto tehdään Glasspointilla voit olla varma siitä, että sivulasin vaihto tehdään laadukkaasti ja lasin tekniset ominaisuudet toimivat kuten pitääkin. Kaikki asentajamme ovat suorittaneet tarvittavat koulutukset ja päivittävät osaamistaan säännöllisesti uusinta- ja täydennyskursseilla.

  • Jos tarvitset autoa myös sivulasin vaihdon aikana, saat käyttöösi ilmaisen sijaisauton. Huomioithan, että sijaisauton varaus tulee tehdä etukäteen. Kerro tarpeestasi ajanvarauksen yhteydessä.

  • Laadukas asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Tarjoamme selkeän dokumentoinnin, jossa kerromme tarkasti, mitä autollesi on tehty. Sivulasin vaihdon yhteydessä tarkistamme aina koko lasialueen, auton sivupilarit, katon reunat, verhoukset sekä peltien kunnon. Jos havaitsemme jotain huomautettavaa, käymme kanssasi läpi mahdolliset korjaustarpeet auton luovutuksen yhteydessä.

Auton sivulasin vaihto: usein kysyttyä

Auton sivulasi rikki – mitä tehdä?

Jos auton sivulasi on rikki, suosittelemme varaamaan ajan sivuikkunan vaihtoon mahdollisimman pian. Rikkinäinen lasi heikentää ajoturvallisuutta ja altistaa autosi varkauksille, kun auton sisätiloihin pääsee helposti käsiksi.

Kauanko sivulasin vaihto kestää?

Teemme sivulasin vaihdot jopa 3 tunnissa.

Mikä on auton sivuikkunan vaihdon hinta?

Auton sivuikkunan vaihdon hinta riippuu siitä, mitä vakuutuksessasi on määrätty omavastuun osuudeksi. Lisäksi hintaan voivat vaikuttaa mm. auton merkki ja malli sekä lasin tyyppi. Ota meihin yhteyttä, niin voimme arvioida tarkemmin, paljonko sivuikkunan vaihto maksaa juuri sinun autoosi!

Voinko tehdä auton sivulasin vaihdon itse?

Sivulasin vaihto itse on mahdollista, mutta se vaatii erityisiä työkaluja ja osaamista. Suosittelemme kääntymään ammattilaisen puoleen varmistaaksesi, että sivunlasin vaihto tehdään oikein ja turvallisesti. Meillä Glasspointilla on yli 20 vuoden kokemus auton sivuikkunoiden ja muiden autolasien vaihdosta sekä korjauksesta.