Tuulilasin korjaus

Tuulilasin korjaus odottaessa – kiveniskemän korjaus kannattaa tehdä heti

Lähes jokainen autoilija kokee jossakin vaiheessa kiveniskemän tuulilasiin. Tuulilasin korjaus kannattaa hoitaa heti, ennen kuin halkeama leviää. Naarmukin voi leikata valoa ja häiritä kuljettajan ajokykyä.

Tuulilasin halkeaman korjaus on ekologinen, edullinen ja nopea vaihtoehto – Glasspointin pisteessä saat kiveniskemän korjauksen 10 minuutissa ilman ajanvarausta. Jos autollasi on lasivakuutus, on tuulilasin korjaus sinulle ilmaista!

Milloin tuulilasin voi korjauttaa ja milloin se vaatii kokonaan uuden lasin?

Nyrkkisääntönä pidetään yleisesti, että tuulilasin halkeama voidaan korjata jos se on halkaisijaltaan pienempi kuin kahden euron kolikko ja jos isku on yli 5 cm etäisyydellä lasin reunasta.

Turvallisuus on tärkeä syy hoitaa tuulilasin korjaus pikaisesti

Jos tuulilasissasi on naarmu tai halkeama ja pitkität korjaamista, saatat huomata, että lämpötilojen vaihtelu voi johtaa särön leviämiseen. Häiritsevä särö vaarantaa kuljettajan näkyvyyden ja siksi tuulilasin kiveniskemä kannattaakin korjauttaa pikaisesti.

Mutta tiesitkö, että tuulilasin halkeama voi vaikuttaa myös tuulilasin vahvuuteen yleisesti sekä jopa apukuljettajan turvatyynyn toimintaan? Jos tuulilasi on säröllä ja turvatyyny laukeaa, tuulilasi saattaa hajota ja voi olla, että turvatyyny ei toimi oikein.

Kun tuot autosi tuulilasin korjattavaksi Glasspointille, voit olla huoleti työn laadun suhteen. Korjattu tuulilasin kiveniskemä ei vaikuta tuulilasin kestävyyteen, vaan siitä tulee aivan yhtä luja kuin ennen vauriota.

Korjaamme myös kattolaseja sekä taka- ja sivulaseja – jos ne ovat laminoituja, niin nekin pystytään monesti korjaamaan vaihdon sijaan.

Milloin pelkkä tuulilasin korjaus ei riitä, vaan lasi pitää vaihtaa kokonaan uuteen?

Jos iskemä sijaitsee alle 5 cm päässä lasin reunasta, on olemassa selkeä riski, että koko lasi voi särkyä kesken ajon ja että korjauksen aikana lasi voi hajota kokonaan. Suuri, yli kahden euron kokoinen halkeama tuulilasissa johtaa myös lasin vaihtoon.

Myös tilanteessa, jossa tuulilasin kiveniskemä on suoraan kuljettajan silmien edessä, tuulilasi pitää vaihtaa, vaikka halkeama olisi kooltaan pienempi. 

Arvioimme puolestasi tilanteen ja tarvittaessa vaihdamme koko tuulilasin kolmessa tunnissa, myös sähköautoon! 

 

Mitä tuulilasin korjauksessa tehdään?

Tarkastelemme kiveniskemien määrän ja poraamme jokaiseen iskemään reiän siihen tarkoitetulla lasiporalla. Tämän jälkeen injektoimme liimaa ja hartsia vaurioituneeseen kohtaan ja kovetamme hartsin tehokkaalla UV-valolla. Halkeama saadaan näin täytettyä ja lasin eheys sekä näkyvyys palautuvat. Lopuksi puhdistamme tuulilasin.

Et maksa tuulilasin korjauksesta mitään, jos sinulla on lasivakuutus

Teemme jopa vahinkoilmoituksen puolestasi! Asioiminen Glasspointilla on helppoa, sillä olemme kaikkien vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani ja tunnemme vakuutusyhtiöiden toimintatavat. Otamme tarvittaessa valokuvat autostasi ja lähetämme ne vakuutusyhtiölle. Tarvitsemme lisäksi tietoomme vain vahingon päivämäärän.

Jos sinulla ei ole vakuutusta, soita tai tuo autosi meille, niin saat asiantuntijan arvion siitä, kuinka sinun kannattaa toimia. Tuulilasin arviointi on täysin maksutonta. 

Asiakasarviot

Kokemuksia lasien vaihdosta Glasspointilla

  • Kaikki meni niinkuin sovittu! Suosittelen!

    Antti

  • Palvelu meni juuri niinkuin sovittiin

    Leif Schwartz

  • Miellyttävä palvelu ja avulias henkilökunta.

    Christel V

  • Nopea palvelu. Luvattiin 3h kesto työlle mutta valmistui nopeammin.

    Erika Ojala

  • Kaikki toimi OK

    Marko L

  • Paikan piha oli hiukan sekava ja ahdas, mutta palvelu toimi moitteetta eikä hinnasta ollut epäselvyyttä.

    Kati L

  • Erittäin hyvä asiakaspalvelu ja hinta-arvio piti.

    Hannu Hämäläinen

  • Asiallinen ja hyvä palvelu

    A.L

  • kiitos nopeasta korjauksesta

    Jan Y

  • toimikuin junan vessa. lasinvaihto kesti 2 h ja sijaisauto veloituksetta. suosittelen!

    Leo K

Lue lisää asiakaskokemuksia

Auton tuulilasin korjaus Glasspointilta – miksi valita meidät?

Teemme vahinkoilmoituksen puolestasi

Glasspoint on vakuutusyhtiöiden sopimuskumppani, ja teemme yhteistyötä kaikkien suurimpien vakuutusyhtiöiden kanssa. Jos autovakuutuksesi sisältää lasivakuutuksen, sinun ei tarvitse tehdä mitään muuta kuin varata aika tuulilasin korjaukseen ja ilmoittaa meille vahinkopäivä. Hoidamme puolestasi kaiken vahinkoilmoituksen täyttämiseen ja vakuutusyhtiön yhteydenpitoon liittyvän, ja toimitamme tarvittaessa vakuutusyhtiöön esim. kuvat autosta ja vahingosta.

Käytämme vain laadukasta lasia

Glasspoint on sertifioitu Pilkington Autoglass Service -asennusliike. Pilkington-autolasit ovat erittäin laadukkaita ja kestäviä, OEM-tasoisia laseja eli ne tarjoavat täysin samat ominaisuudet kuin autosi valmistajan käyttämät alkuperäiset lasit. Tarvittaessa käytämme myös alkuperäisiä sekä muiden valmistajien laseja. 

Ylläpidämme asentajiemme ammattitaitoa

Korjauttaessasi lasin Glasspointilla voit olla varma siitä, että auton tuulilasin korjaus tehdään laadukkaasti ja lasin tekniset ominaisuudet toimivat kuten pitääkin. Käytössämme on alan viimeisin laitteisto, jolla kalibroimme tarvittaessa autojen kamerat ja tunnistimet huolellisesti tuulilasin korjauksen jälkeen. Kaikki asentajamme ovat suorittaneet kalibrointiin vaadittavat ADAS-kurssit. Asentajamme myös päivittävät osaamistaan säännöllisesti uusinta- ja täydennyskursseilla, mikä varmistaa, että tarjoamme aina parasta mahdollista palvelua.

+ Saat aina asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua!

Laadukas asiakaspalvelu on meille kunnia-asia. Tarjoamme selkeän dokumentoinnin, jossa kerromme tarkasti, mitä autollesi on tehty. Tuulilasin korjauksen yhteydessä tarkistamme aina myös lasialueen, auton etuosan pilarit, katon reunat, verhoukset sekä peltien kunnon. Jos havaitsemme jotain huomautettavaa, käymme kanssasi läpi mahdolliset korjaustarpeet auton luovutuksen yhteydessä.

Tule ilman ajanvarausta tai jätä yhteystietosi, niin olemme sinuun yhteydessä pikimmiten! Tuulilasisi on korjattu 10-30 minuutissa ja hoidamme myös vahinkoilmoituksen puolestasi.

Yhteydenotto ei sido sinua mihinkään.

Auton tuulilasin korjaus: usein kysyttyä

  • Teemme tuulilasin korjauksen tyypillisesti 10-30 minuutissa. 

  • Tuulilasin korjaus on sinulle ilmaista, jos sinulla on lasivakuutus. Sinulta ei vaadita toimenpiteitä vakuutusyhtiön suuntaan, sillä teemme vahinkoilmoituksen puolestasi. Voit vain saapua paikalle! 

    Lasivakuutuksen käyttö ei vaikuta vakuutuksesi bonuksiin.

  • Jos sinulla ei ole vakuutusta, ota meihin yhteyttä, niin arvioimme tarkemmin, paljonko tuulilasin korjaus maksaa juuri sinun autoosi! Voit maksaa meille erissä.

  • Asiantuntijamme arvioi tilannekohtaisesti voidaanko auton tuulilasi korjata vai vaatiiko se vaihdon. Arviointi on sinulle täysin ilmaista. Jos tuulilasi vaatii vaihdon, sekin onnistuu kauttamme.

    Vakuutusyhtiön asiakkaana maksat vain omavastuuosuuden, jonka voit suorittaa meille erissä. Lasivakuutuksen lisäksi voit käyttää myös ilkivalta- tai kolarivakuutusta.

  • Varmistamme tuulilasin korjauksen laadun käyttämällä laadukasta ja turvallista liimaa. 

  • Kiveniskemä on hyvä suojata läpinäkyvällä tarralla. Tarra laitetaan suojaksi heti vahingon satuttua, että lika ja vesi eivät pääsisi kiveniskemään. Jos kiveniskemä pysyy puhtaana, korjaus onnistuu paremmin.

    Tarroja saat maksutta Glasspointin asiakaspalvelusta.